sy klippa måla klistra designa fotografera nåla teckna sy klippa måla klistra designa fotografera nåla teckna

lördag 29 januari 2011

Snygg blöjförvaring

Har sytt en blöjförvaring jag funderat länge på att ta tag i att sy, idag fick jag motivation och hittade det här fina tyget som kommer från IKEA i min sylåda, det räckte precis till blöjförvaringen. =) Mönstret har jag hittat i en gravidtidning och det var inte allt för svårt, vissa moment var dock väldigt pillriga.


Toppen innehåller vadd vilket gör blöjförvaringen mycket stabilare.Även botten innehåller vadd. Satte såklart dit min fina tygetikett också! =)


Det kommer bli så mycket roligare att hänga denna bredvid skötplatsen i tvättstugan än att bara stapla blöjor på hyllan!

/Maria

2 kommentarer:

 1. Hej

  Googlade mig fram på blöjförvaring och hamnade på din blogg.
  Superfin påse och tyget blev verkligen pricken över....
  Söker just efter mönster på en sådan för att sy till en vän. Du skulle möjligtvis inte kunna lägga ut nån bild. Det är mest formen på själva påsen jag undrar över, är den fyrkantig och bara viks upptill i toppen som ett veck?
  Har ingen profil därför ser jag ut som anonym.
  Jag vet inte hur man gör det som ska väljas och därför blir det alltid så knasigt när jag ska kommentera hos bloggare som har blogspot.com
  Dock ser jag snabbt att du måste hamna på min favoritlista över bloggare så jag kan läsa vidare eftersom vi verkar ha samma intressen..

  Carina - Älskar att sy!

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Vilken fin blöjförvaring du har gjort. Kommer du ihåg vilken tidning det var du hittade mönstret i? Jag skulle vilja sy en likadan.

  Mvh
  Emma

  SvaraRadera